vidipen notuleerservice - professioneel notuleerbureau in Midden-Nederland voor het uitbesteden van al uw notuleerwerkzaamheden !! Voor een professionele vastlegging van het gesproken woord.introductie vidipen notuleerservice
werkwijze vidipen notuleerservice
werkveld vidipen notuleerservice
vacatures vidipen notuleerservice
contact vidipen notuleerservice
homepagina vidipen notuleerservice

 

  • Zeker in Midden-Nederland is een bedrijf dat zich specifiek toelegt op het notuleren van vergaderingen geen alledaags verschijnsel, reden waarom wij ons notuleerbureau via deze website graag onder uw aandacht brengen.

  • Vidipen Notuleerservice is gevestigd in Ede (Gld.) en werkt hoofdzakelijk (maar niet uitsluitend) in de provincies Gelderland, Utrecht, Overijssel, Noord-Brabant en Flevoland.

  • Door de jaren heen hebben vele bedrijven en instellingen hun weg naar Vidipen Notuleerservice reeds gevonden, waarmee binnen ons verslagbureau een brede ervaring in uiteenlopende branches en sectoren is opgedaan.

  • Onze opdrachtgevers waarderen de hoge kwaliteit van onze verslaglegging en de persoonlijke aandacht die wij voor ieder van hen hebben. Vanuit die visie werken wij en hebben wij een langdurige en hechte samenwerkingsrelatie met velen van hen opgebouwd.

 

Edeseweg 192-A  6732 DC  HARSKAMP (Gld.)  T: (0318) 45 79 11  E: info @ vidipen.nl

SpyderTrax produced by ElectroKits